tirsdag den 10. januar 2012

Nye klinker

Efter vores rør skade er håndværkerene rendt ud og ind af vores hus, men nu er det endelig blevet "vores tur". Min far, Jon og jeg er nemlig gået i gang med at lægge klinker i køkken og entré. Vi har valgt nogle 30 x 60 klinker i en meget mørk grå og med en halv-mat struktur, som ligner skifer. De er virkelig flotte og min far er bare god til det der med at lægge gulv, så vi bliver helt sikkert glade for resultatet. Indtil videre er vi blevet ca. halvt færdige, men jeg synes lige i skal se hvordan det ser ud.
Det skal lige tilføjes, at klinkerne er MEGET støvede, så derfor ser de meget lysere ud på billederne.

Der var nok af udfordringer med de skæve vægge og kroge der er i vores gamle hus. Her ses min far med den mest udfordrende klinke-beskæring.


Vi har allerede slidt en diamantklinge op, så vi har skåret mange klinker til. Men i morgen bliver det forhåbentligt nogle flere hele klinker der skal lægges, for vi har gemt det "nemmeste" til sidst.

Knus fra Carina

heldig

Man kan altså være ret heldig! Min faster havde en pose med til mig, da vi var sammen mellem jul og nytår. Hun ved at jeg er vild med at sy, så da hun var ved at rydde op i sine skabe, fandt hun nogle stoffer til mig :-)
Se lige de herlige stoffer, som var tiltænkt et patchwork projekt:
Jeg føler mig temmelig heldig, sådan at få en pose herlige stoffer forærende :-)

mandag den 9. januar 2012

Et godt børnespil

Min søster og jeg er så heldige, at vi hver har 2 børn og at de er kommet parvis med 6 mdr. imellem. Nu hvor de mindste er 3 og de ældste er 5 år, er det blevet rigtig sjovt at spille spil og de nyder det meget! Vi spillede "Find og vind" lillejuleaften og igen her i weekenden og det kan klart anbefales. Det er meget simpelt og selv de 3 årige kan vinde over de 5 årige! Så alle har en fair chance.

Spillet består af en række billede kort, en række spørgsmålskort, et "stopur", markerings brikker (a la ludo brikker) og en point blok. Billede kortene spredes ud over bordet og der vælges en til at styre stopuret (vi lader det gå på omgang, da ungerne synes det er meget sjovt). Første deltager får sit kort, som eksempelvis forestiller et udsnit af et af billede kortene eller en opgave om at finde kortet med det dyr der vrinsker, eller at finde 2 dyr der lever i vandet ect. Når kortet er læst op/ blevet givet til deltageren, startes stopuret. Når opgaven er udført stoppes uret igen og pointene kan aflæses.



Så hvis du gerne vil spille sammen med dine børn, så prøv dette spil :-)