fredag den 24. august 2012

Lauge og Emilie som modeller

Ja, mine skønne unger har "stået model" for en afgangselev på medieskolen i Århus og vi får til gengæld de skønne billeder der forhåbentlig kommer ud af det. Jeg kommer til at modtage billederne lidt løbende, men synes lige jeg ville blære mig med det første jeg har modtaget:

Er det ikke bare totalt skønt? Jeg elsker det drømmende udtryk i øjnene og det lidt skæve lysspil.

Hvad synes du?

Knus Carina

onsdag den 22. august 2012

Vil du have en gratis gave? Eller to?

Nu hvor der er under en uge til studiestart er jeg blevet konsulent for Tupperare, for at kunne tjene lidt ekstra ved siden af su´en.
Så hvis du gerne vil holde en demonstration og modtage en lækker værtindegave helt gratis, samt en gratis gæstegave til hver af dine gæster (og dig selv), - så giv mig en mail på csovergaard@hotmail.com . I uge 37 er der en helt exceptionel god gæstegave i form af en CheeSmart lille til en værdi af 149,-
Dog med sort bund og resten gennemsigtig. Ny forbedret udgave hvor alle dele kan gå i opvaskemaskinen.
 
Det er en super gave du kan give til dine venner, veninder, naboer, mor m.fl. (alle der deltager eller bestiller varer til din demo)
 Den kan rumme små oste sådom en brie, en fløde havarti eller hvidløgssmør, så dit køleskab ikke kommer til at lugte grimt :-)
 
Værtindegaven en en serie på tre flotte og farverige Relet beholdere i faverne limegrøn (1.9 l), pink (1,9 l) og blå (4,3 l). De er ikke til salg, så det er en flot gave, hvis du er vild med farver ligesom mig :-)
 
Håber på at høre fra dig, - også hvis du bare gerne vil have fingrene i nogle produkter. Det nye katalog kan ses fra mandag på Tupperwares hjemmeside.
 
HJÆLP MIG, SÅ VI IKKE SKAL LEVE AF SU OG VANDGRØD ALENE.....
 
:-) Carina :-)
 
 

mandag den 20. august 2012

Tiden der gik

Nu da jeg skal til at læse, så skulle jeg have mig en ny computer. Så da min svigerfar skulle til tyskland på en lille ferietur, bad jeg ham om at tjekke priser og se om der var noget at spare ved at køre derned. Til det svarede han, at han da havde en næsten ny bærbar, som han nærmest aldrig brugte, og som jeg kunne låne. Og mens jeg sad og var ved at lære den at kende, faldt jeg over mappen med billeder... Der er nogle skønne billeder fra de har passet børnene, - mens svigermor stadig var frisk, og det er helt rørende at se de dejlige livsbekræftende billeder. Så derfor bliver jeg bare nød til at vise dem her...

 Farmor var god til at lege og tegne med Emilie og Lauge. Hun tegnede gerne "historier" og det var noget de kunne li´
 Leg i sandkassen i farmor og farfars have

 En af MANGE gåture i mosen ved siden af farmor og farfars hus




 Her er yndlingstræet, hvor de altid (og stadig altid) skal op og sidde på den store gren. Det har vi mange billeder af


 Emilie har dekoreret en flot lagkage, som vi skal til at have til kaffen. Det er også en af de gode traditioner,- det der med at bage og dekorere kage i farmor og farfars køkken.

 Madlavning, -  her har giraffen vist haft hovedet for langt fremme.... :-)



Et glas mælk på skamlen i køkkenet! Sådan smager mælken nu altså bedst!

De kære minder er mange. Men hvorfor skal tiden dog gå så hurtigt? Og hvorfor kunne farmor ikke få lov til at være en del af vores hverdag og liv mere.... Det er ikke til at forstå at hun er væk, - og vi savner hende rigtig meget.